Het Groene Hart - Lek en Linge

Het Groene Hart - Lek en Linge

 Het Groene Hart - Lek en Linge op google maps


Gerard Mötter, regisseur van flexibele arbeid

Er is één ding dat een schilder met hart voor het vak het liefste doet, en dat is schilderen. En dan bij voorkeur voor een schildersbedrijf waar hij zich thuis voelt en op een project waar hij zijn ei kwijt kan.

Gerard Mötter gaat op zoek naar de juiste klus voor gemotiveerde, hardwerkende, vakbekwame schilders. Hij is regisseur van flexibele arbeid in de schildersbranche en werkt als zelfstandig ondernemer onder de paraplu van flexschilder.nl, hét uitzendbureau voor de schilder. Hij richt zich in de regio’s Groene Hart en Lek & Linge bij voorkeur op regionaal werkende schildersbedrijven. “De jongens werken graag in de buurt, dat scheelt reistijd.”

Door de wol geverfd
Dat de ene schilder de andere niet is, weet Gerard als geen ander. Zijn jarenlange ervaring in de branche maakt hem tot een inhoudelijke gesprekspartner voor zowel schilder als opdrachtgever. “Iedere schilder heeft zijn eigen kwaliteiten. De ene is steengoed in meters maken, de ander is helemaal in zijn element als hij de entree van een woonhuis glanzend mag opschilderen. Geef je een schilder de verkeerde opdracht, dan wordt hij niet gelukkig. Ik streef naar blije schilders. Dan heb ik ook tevreden opdrachtgevers!”

Eerst kennis maken
Mensen ongezien op een opdracht plaatsen doet hij niet. “Ik vind het belangrijk om een nieuwe schilder eerst beter te leren kennen. Daarom kom ik langs voor een kennismakingsgesprek, het liefste thuis. Daarna kan ik gericht een passende opdracht voor hem gaan zoeken. Ik merk dat de schilders deze werkwijze wel kunnen waarderen.”

Goed uit de verf
Met zijn persoonlijke aanpak zorgt Gerard voor een loyale houding richting de opdrachtgever. “Ik investeer tijd en aandacht in een lange termijn relatie met mijn schilders. Dan bereik ik de beste resultaten voor beide partijen. Ik ben tevreden als zowel schilder als opdrachtgever aangeven graag met elkaar verder te gaan.” Zijn betrokkenheid gaat verder dan het maken van een goede match. “Ik houd regelmatig contact met mijn schilders. Zelf ben ik altijd bereikbaar voor vragen. Ja, zelfs ’s avonds of in het weekend. Bij welk uitzendbureau zie je dat nog?”

Op zoek naar een flexibele personeelsoplossing?
Opdrachtgevers kunnen bij Gerard terecht voor een flexibele personeelsoplossing: uitzenden, payrolling, zzp-bemiddeling en werving en selectie. “Wanneer een opdrachtgever gebruik maakt van gemotiveerde, vakbekwame kandidaten van flexschilder.nl creëert hij snel een flexibele schil om pieken in het werk op te vangen. Hij loopt daarbij geen werkgeversrisico’s, maar heeft wél inzicht (vooraf) in de werkelijke personeelskosten. Een prima oplossing voor het personeelsplaatje anno nu!”

Flexschilder.nl Het Groene Hart - Lek en Linge op FacebookVeilig en vertrouwd
Als specialist in flexibele arbeid exclusief voor de schildersbranche beschikt flexschilder.nl over alle certificeringen zoals de wet die sinds juli 2012 voorschrijft. Als ABU lid zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd, aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid (SNA) en is flexschilder.nl VCU gecertificeerd.


Bekijk 2 vacatures van Het Groene Hart - Lek en Linge

Vacatures van Het Groene Hart - Lek en Linge

  • Voorman/schilder Zuid-Holland


    Zuid-Holland|MBO, LBO, MAVO, VMBO|37 uur per week 18-01-2018

    Ben jij een ervaren voorman/schilder die volgend seizoen, mogelijk ook al deze winter, aan de slag wil bij een gerenommeerd schildersbedrijf in Het Groene Hart met projecten voornamelijk in Zuid Holland? Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Gerard Mötter: telefonisch op 06 40 299 664 of per E-mail:...

  • Onderhoudsschilder in Het Groene Hart en Lek- en Lingestreek


    Het Groene Hart|LBO, MAVO, VMBO, MBO|37 uur per week 18-01-2018

    Voor gerenommeerde schildersbedrijven in Het Groene Hart en de Lek- en Lingestreek zijn we op zoek naar onderhoudsschilders. Denk hierbij aan de volgende gemeenten: Gouda, Woerden, Alphen aan den Rijn, Schoonhoven, Leerdam en Gorinchem. Als onderhoudsschilder bent en voelt u zich verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden. Het gaat veelal...


Vacatures in de buurt van "Schoonhoven"