Zeeland

Zeeland

 Zeeland op google maps


Foto: Cornéphotography

Welkom bij flexschilder.nl!

Vanaf 2011 ben ik, Heidi Laban, met veel plezier werkzaam als zelfstandig ondernemer in de arbeidsbemiddeling, gespecialiseerd op de schildersbranche.
Mijn werkgebied is Zeeland en West-Brabant. Met veel plezier woon en werk ik in het mooie Tholen, de schakel tussen deze twee prachtige provincies.

Met een groot bestand van goede, vakbekwame kandidaten, kan ik de vraag vanuit de markt goed invullen. Omdat ik zelf uit de schildersbranche kom, heb ik veel ervaring en een sterk netwerk om de juiste kandidaten de verbinden aan de mooie bedrijven in de regio.
De cultuur van een bedrijf, de sfeer en de mensen maken het uniek. Het is mijn uitdaging om daar de juiste mensen bij te zoeken. Ik streef naar een perfecte match en geloof daarbij in de kracht van persoonlijk: door middel van uitgebreide gesprekken, een referentiecheck en het opstellen van profielen, selecteer ik waardevolle werknemers. Ik hou van transparantie en heldere afspraken en als zelfstandig ondernemer sta ik garant voor kwaliteit, duidelijkheid en betrokkenheid.

Ik werk kleinschalig aan de ene kant maar aan de andere kant met de voordelen van een grote, landelijke organisatie: flexschilder.nl is onderdeel van Flexibility in Breda.

Zoekt u vakbewame mensen tijdelijk , vast of op projectbasis?
Zoekt u een (nieuwe) baan bij een schildersbedrijf in de regio?
Neem dan gerust contact met mij op om eens persoonlijk kennis te maken!


Bekijk 4 vacatures van Zeeland

Vacatures van Zeeland

 • ervaren onderhoudsschilder gevraagd


  Bergen op Zoom|LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 15-01-2018

  Voor meerdere schildersbedrijven in Zeeland en West-Brabant zijn wij op zoek naar ervaren, zelfstandige onderhoudsschilders met plezier in het werk. Heb jij je (aspirant) gezel diploma op zak en minimaal 3 jaar werkervaring? Reageer dan direct! 

 • bouwopruimer/hulpkracht gezocht


  Bergen op Zoom|LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 15-01-2018

  Voor een groot schildersbedrijf, actief op vastgoedonderhoud voor woningbouwcorporaties zijn wij op zoek naar een bouwopruimer/hulpkracht. We zijn op zoek naar iemand die: assisteert bij de sloop van badkamers e.d. uit bestaande woningen bouw- en puinafval sorteert de werkplek schoonhoudt voorbereidende werkzaamheden verricht...

 • Ervaren onderhoudsschilder


  Zeeland|LBO, MAVO, VMBO|38 uur per week 12-01-2018

  Ervaren onderhoudsschilder om zelfstandig of in teamverband diverse projecten uit te voeren voor zowel particuliere opdrachtgevers als woningbouwcorporaties, (semi) overheidsinstanties en bedrijfsmatige opdrachtgevers. 

 • ervaren timmerman onderhoud en renovatie


  Bergen op Zoom|LBO, MAVO, VMBO|40 uur per week 11-01-2018

  Voor onze opdrachtgever, een solide, groot familiebedrijf actief in totaal vastgoedonderhoud, zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman voor onderhouds- en renovatiewerkzaamheden.  We bieden doorlopend werk aan. Gedurende het gehele jaar, met zicht op een vast contract. We kunnen een goed, bovenmarktconform salaris bieden volgens de CAO...


Vacatures in de buurt van "Tholen"